För oss är det som finns nära viktigast

I våra butiker är vi måna om att du som kund ska servera riktigt bra färskvaror hemma. Som en liten butik satsar vi ändå stort på svenskt kött och säsongens finaste frukt och grönt. Vi är oftast den lilla handlaren på orten och det viktigaste för oss är att vi alltid kan erbjuda dig det bästa av det som finns nära oss. När du besöker oss möts du av ett brett utbud av färskvaror i säsong, närodlade grönsaker, svenskt färskt kött och skulle du sakna något, tveka inte att fråga oss! Vi hjälper alltid till om du önskar något särskilt till fredagsmiddagen eller till grillningen.

Vårt svenska kött

I alla våra butiker hittar du svenskt färskt kött. Vi stöttar alltid våra svenska producenter och lokala uppfödare. I en del av våra butiker har vi även en manuell köttdisk och styckar kött efter dina önskemål. Vi är den lilla butiken på orten och vi försöker alltid att ha ett så brett sortiment som möjligt. Fråga oss alltid om det är något du saknar.

Frukt och grönt i säsong

När du besöker en Matöppet-butik möts av en fräsch frukt- och gröntavdelning med det bästa ur varje säsong. Vi tar också ofta in närodlade grönsaker så att du kan smaka på det som dina lokalodlare erbjuder. Så välkommen att botanisera bland vårt lokala sortiment och hitta nya favoriter!

Nybakat bröd varje dag

Vill du bjuda på nybakat bröd till frukost eller något gott kaffebröd till fikat? I alla våra butiker hittar du bake-off bröd som vi bakar varje dag. Allt för att underlätta att du får en så bra start på dagen som möjligt.

Beställ catering

Ska du ha en större bjudning? En del av våra butiker erbjuder catering som smörgåstårtor, landgångar och olika bufféer. Kontakta din närmsta butik och se vad de erbjuder.

Hitta närmaste butik