Djävulsägg

Gör farligt goda djävulsägg, eller deviled eggs som de också kallas. Halvera kokta ägg och fyll dem med en god röra på majonnäs, senap och gräslök.

4 portioner

25 min

Gör så här

1. Lägg äggen i kallt vatten, när vattnet kokar låt äggen koka i 7 min. Skölj direkt i kallt vatten.

2. Skär av toppen på äggen och gröp försiktigt ut äggulan. Blanda samman den med majonnäs, senap och hackad gräslök. Smaka av med salt och peppar, spritsa tillbaka i ägget.

3. Toppa med valfri topping: stekt sparris, räka, krispig baconbit. Toppa med paprikapulver.

Ingredienser

6 st ägg
2 msk majonnäs
1 msk gul senap
2 tsk gräslök
salt
svartpeppar

Förslag på topping
sparris
räkor
bacon
paprikapulver

  • Dela receptet med andra



Våra butiker
Recept & inspiration
Aktuellt