Aktuellt

Vinterns godaste smaker!

Under vintermånaderna finns det mycket att glädjas åt i köket. Flera sorters kål, som brysselkål och grönkål, är i säsong. Liksom flera av våra rotsaker som morot och palsternacka. Här delar vi med oss av enkla vardagsrecept, lyxiga helgrecept samt recept till dig som vill ha något gott med dig på utflykten.

Du hittar recepten här.

Matöppet firar 50 år!

Vi är så glada att få fira 50 år som din personliga mataffär! Allt började 1971 med en butik i Helsingborg. Det var också den första att ha öppet 9-21 alla dagar i veckan. Sedan dess har vi alltid satt dig som kund i fokus med butiker som ser till att allt ska bli bättre för dig. Med anpassade öppettider samt att flera av våra butiker erbjuder utlämning av varor och paket. Nu finns vi på 46 olika ställen i Sverige.

Vi ser framemot minst 50 år till som din personliga mataffär.

Välkommen in och fira med oss!

Missa inte vår fina kalender för 2021!

Varje år gör vi en almanacka och i år har vi dessutom fyllt den med nostalgiska recept som tar dig 50 år tillbaka i tiden. Kanske finns några av dina favoriträtter som du fortfarande äter idag eller några som du helt glömt bort och som du gärna provar igen? Ta dig tillbaka till flygande Jakob, avokado och räkröra och Hawaii-kassler.

Minns du?

Vill du också bli Matöppethandlare?

Våra butiker
Recept & inspiration
Aktuellt